Κολυμβητήριο Γουδί

?Σας ανήκει αυτή η επιχείρηση;
 • Δημιουργήστε την πλήρη εταιρική σας ιστοσελίδα
 • Προβληθείτε στο κινητό τηλέφωνο σε πελάτες καθ’ οδόν
 • Προβληθείτε στις σελίδες των ανταγωνιστών σας
περισσότερα
Κεντρική φωτογραφία / logo επιχείρησης Κολυμβητήριο Γουδί

Γουδί, Αθήνα 115 27, Κεντρικός Τομέας Αθηνών, Ελλάδα

Γ. Παπανδρέου & Κανελλοπούλου 2107771990
Κατηγορία:
Κολυμβητήρια
Είναι η δική σας επιχείρηση; Αυξήστε σημαντικά τις επισκέψεις στη σελίδα σας
Δείτε πώς

Κριτικές για Κολυμβητήριο Γουδί

Αποστολή
 • Απαράδεκτο το νέο σύστημα με την εγγραφή και κυρίως τα συνεχή προβλήματα και η κοροϊδία από δευτέρα και από δευτέρα θα αποκατασταθεί το πρόβλημα. Το ίδιο έγινε κ πριν κάποιους μήνες κ παρέμεινε κλειστό για αρκετό καιρό κ μέσα σε 2 μήνες τα ίδια. Κρίμα που αποτρέπουν τον κόσμο να αθλείται με αυτή την πολιτική που ακολουθούν.

  User Icon Αποστολή
 • Κύρια/Κύριε,
  σας γράφω σχετικά με τις αυξήσεις και τις νέες ρυθμίσεις που ισχύουν στο κολυμβητήριο στο Γουδί.
  Θεωρώ καταρχάς οτι η απόφαση για αυξήσεις ακόμη και 5 euro και διαχωρισμό σε δημότες και μη είναι και άκαιρη και άκυρη αυτήν την εποχή που τα εισοδήματα όλων μειώνονται και δε συμβαδίζει με το κοινωνικό προφίλ που η δημοτική αρχή θέλει να προβάλλει.
  Δεύτερον η επιπλέον χρέωση με 5 euro κάθε φορά που αναννεώνονται τα δικαιολογητικά των γιατρών είναι επιπλέον άδικη εφόσον για να προμηθευτούμε αυτά τα δικαιολογητικά όλοι καταβάλουμε το ελάχιστο αντίτιμο στα δημόσια νοσοκομεία ή πολύ περισσότερα σε ιδιώτες γιατρούς.
  Τρίτον ο περιορισμός των επισκέψεων (15) σ΄ένα ημερολογιακό μήνα επιβαρύνει ακόμη περισσότερο τον οικογενειακό προϋπολογισμό αφού για παράδειγμα στη δική μου οικογένεια -μητέρα με δυο έφηβες κόρες-λόγω των οργανικών μηνιαίων ιδιαιτεροτήτων είναι πολύ δύσκολο να συνδυάσουμε μια επίσκεψη και οι τρεις μαζί κι έτσι προλαβαίνουμε σ'ένα μήνα το πολύ 6-8 μπάνια ενώ πριν είχαμε μεγαλύτερο χρονικό περιθώριο να εξαντλήσουμε τις 15 επισκέψεις. Αλλά ακόμη κι αν αυτή η περίπτωση θεωρηθεί ιδιαίτερη
  λάβετε υπόψη σας οτι και οι υπόλοιπες γυναίκες χάνουν γι'αυτό το λόγο 4-5 μέρες κάθε μήνα.
  Νομίζω οτι πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη σας αυτές τις παρατηρήσεις καθώς η δυσαρέσκεια είναι διάχυτη από όλους έστω κι αν λίγη απο αυτή φτάνει σ'εσάς.Επίσης λάβετε υπόψη οτι οι περισσότεροι συνδρομητές δεν είναι περιστασιακοί αλλά τακτικοί και μακροχρόνιοι επισκέπτες που εκτιμούν και υπερασπίζονται το επίπεδο των υπηρεσιών του χώρου.
  Και κάτι τελευταίο:απο την προηγούμενη βδομάδα μετά την αργία των Φώτων και την επιδείνωση του καιρού, η θερμοκρασία του νερού παραμένει χαμηλή (23 βαθμοί)που όπως καταλαβαίνετε καθιστά την κολύμβηση αδύνατη εως και επικίνδυνη σε κάποιες περιπτώσεις. Μήπως η επαναφορά του ελαστικού προγράμματος προλάμβανε αυτές τις περιπτώσεις όπως και βλαβών ή απεργιών που δεν είναι καθόλου σπάνιες;

  User Icon Αποστολή

Γράψε την κριτική σου για Κολυμβητήριο Γουδί