Κάτι ήξεραν οι αρχαίοι έλληνες που υποστήριζαν ότι «Νους υγιής εν σώματι υγιεί», καθώς οι άνθρωποι που ασκούνται σωματικά σε τακτική βάση, δεν βελτιώνουν μόνο τη φυσική υγεία τους αλλά και τη νοητική τους…

Άλλαξε τη διάθεση τη ζωής σου, εξασφαλίζοντας υγεία και ομορφιά. Βαριέσαι το γυμναστήριο και τα τυπικά όργανα γυμναστικής που θυμίζουν ταινία των 80’s; Κι εμείς το ίδιο. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι παραιτούμαστε από την γυμναστική. 
 
Αν θέλεις  ωστόσο να γυμναστείς, αλλά έχεις παιδιά και δεν έχεις κάποιον να τα προσέχει. Εάν επιζητείς να μάθεις να παίζεις squash, tennis, beach volley  ή να κάνεις aqua aerobic.  Αν νιώθεις ότι, ήρθε ο καιρός να ασχοληθείς με ένα καινούριο άθλημα το οποίο κάθε φορά να σου δημιουργεί νέα κίνητρα. Αν χρειάζεσαι άθληση και περιποίηση μαζί. Ή απλά αν θέλεις να γυμναστείς και να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, όλων των ηλικιών.
 
Τότε καλό είναι να σταματήσεις να ψάχνεσαι και να αναλώνεσαι σε διαφορετικούς τόπους και να βρεθείς σε έναν τόπο, σε μια κοινότητα, με πολλές συλλογικότητες. Με άλλα λόγια, ήρθε ο καιρός να βρεθείς στο Vari Sports Club, στα Νότια Προάστια στη Βάρη Αττικής,  το οποίο και περικλείει όλα τα παραπάνω και κάθε φορά μπορεί και σου δημιουργεί νέα ερεθίσματα, προκαλώντας τις προσδοκίες σου με νέες προτάσεις.
 
Το Vari Sports Club είναι ένα πάντρεμα ευεξίας και ευζωίας, το οποίο στηρίζεται στις πολλαπλές απόψεις, αισθητικές και κουλτούρες αθλητικής γνώσης. Στον συγκεκριμένο τόπο, ο οποίος είναι ένας πολυχώρος, άθλησης, δίαιτας και αισθητικής θα βρεις και θα γνωρίσεις έναν νέο κόσμο,  ένα χώρο «ανοιχτό» και «φιλόξενο» έτοιμο να υποδεχτεί εκείνους που είναι έτοιμοι  να τον «αποικήσουν». Στο Vari Sports Club δεν είσαι ένας απλός επισκέπτης αλλά ένα μέλος, ένα δράστης πρωτοβουλιών και κινήσεων που με την καθοδήγηση της διοίκησης και του προσωπικού θα επιτύχεις τους στόχους σου. 
 
Κατά τα άλλα το Vari Sports Club είναι ένας κόσμος που πρέπει να ανακαλύψεις μόνο σου κι όχι απλά να διαβάσεις ένα άρθρο.
 
Καλώς ήρθες στον κόσμο του Vari Sports Club… του absolute Lifestyle!
 
Ενημερωθείτε εδώ για την υπηρεσία που έχει σχεδιάσει για εσάς το Qubo.gr με το Vari Sports Club!