Χωρίς καμία αμφιβολία, ο θεσμός του Αγίου Βαλεντίνου αγγίζει τα όρια του σαχλού{} ενώ παράλληλα μπορεί να δημιουργήσει μια εκνευριστική διάθεση, καθώς πλέον θεωρείται ξεπερασμένος. Φαντάζομαι δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην αναγνωρίζει ότι, ο εν λόγω θεσμός έχει σκοπό να συνεισφέρει στον υπερκαταναλωτισμό που θέλουν να μας επιβάλουν οι δημιουργοί του, δηλαδή τα καταστήματα με είδη δώρων, τα ζαχαροπλαστεία και τα ανθοπωλεία.

Παρόλα αυτά, κοιτώντας την άλλη πλευρά του νομίσματος, η συγκεκριμένη ημέρα είναι μια αφορμή να αποδείξουμε έμπρακτα την αγάπη, τον έρωτα και το πάθος μας για τον άλλο. Σίγουρα, η συγκεκριμένη ημέρα δεν είναι η μόνη που μπορούμε να εκδηλώσουμε την αγάπη μας, αλλά είναι πολύ ωραίο να βλέπουμε το έτερον ήμισυ να ενθουσιάζεται με μια κίνηση αγάπης, καθώς όλοι νιώθουμε ιδιαίτερα ευτυχείς όταν, προσφέρουμε στο/ στην αγαπημένο/η ένα δώρο αγάπης και ο άλλος πάντα μας ανταμείβει με ένα ζεστό χαμόγελο ευτυχίας. Ας μην χάσουμε αυτή την ευκαιρία.

Το δώρο δε είναι ανάγκη να είναι και κάτι το ακριβό, ούτε χρειάζεται το δώρο που θα προσφέρουμε να είναι κάτι ιδιαίτερα εντυπωσιακό, η πρωτοτυπία είναι το χαρακτηριστικό που συνήθως συγκινεί. Ακολούθως, η επιλογή του δώρου μας δεν χρειάζεται να είναι χρονοβόρα. Η τεχνολογία, που ’κάνει θαύματα’, φρόντισε ώστε να μπορούμε να προμηθευτούμε δώρα με ένα ’κλικ’.

Εμείς φροντίσαμε να κάνουμε τα πράγματα ακόμα πιο εύκολα για εσάς, καθώς φέτος δε θα χρειαστεί να ψάξετε παραπάνω γιατί τώρα το QuboWorth έχει τη λύση για έξυπνα και μοναδικά δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Δείτε εδώ τις προτάσεις μας!

Αδύνατον να μη βρήκατε κάτι που θα συγκινήσει τον αγαπημένο σας! Προμηθευτείτε το συντομότερο δυνατό το δώρo σας και… Happy Valentine’s Day!

Μπορείτε, επίσης, να διαβάσετε:

Κάρτες: Anti-Valentine’s Day

Διακοπές για... αγκαλιές

Άγιο Βαλεντίνος; Δεν ξέρω κανένα τέτοιο Άγιο..