Το νέο Polar m460 είναι ουσιαστικά ο συνεχιστής του m450 , η οποία σειρά M είναι και η μικρή σε μέγεθος σειρά στα ποδηλατικά Gps της Polar. To m460 είναι ένα πανέμορφο- τόσο σε άποψη design- όσο και σε πρακτικότητα αλλά και πολύ ελαφρύ ποδηλατικό Gps –μόλις 50 γραμμάρια !!!

Εμείς φυσικά το πήραμε και το δοκιμάσαμε για εσάς…

Αυτό που από την πρώτη ματιά παρατηρήσαμε ήταν οι μικρές- αλλά αισθητές αλλαγές στο Design, το νέο m460 είναι πανέμορφο σε χρώματα « στυλ Carbon» που ταιριάζει τόσο στους περισσότερους από εμάς με τα Carbon πλαίσια μας. Πάμε να δούμε μερικά από αυτά…

1) Σαν μέγεθος μοιάζει πολύ στον προκάτοχο του 450, με τις διαφορές να εντοπίζονται στην υφή που έχουν τα κουμπάκια , η οποία είναι πιο άνετη σε σχέση με το παλιό μοντέλο πράγμα που μας έκανε να αλλάζουμε τις επιλογές που εμφανίζει η οθόνη πιο άνετα.

2) Οι επιλογές που εμφανίζονται κάθε φορά είναι 4, ενώ με ένα πάτημα στο κουμπάκι μπορούμε να μεταφερθούμε πολύ εύκολα στην επόμενη σελίδα με 4 άλλες παραμέτρους ( συνολικά 10 σελίδες).

3) Η μπαταρία του διαρκεί περισσότερο από τον προκάτοχο του - 16 ώρες συνεχούς λειτουργίας και … άπειρες σε «Stand by» λειτουργία κάνει τη διαφορά.

4) Φυσικά αδιάβροχο για να αντέχει τους χειμωνιάτικους μήνες χωρίς κανένα πρόβλημα …ενώ είναι πλέον συμβατό και με περισσότερα βατόμετρα ( με όλα τα βατόμετρα της αγοράς που συνδέονται με BlueTooth)

5) Η μεγαλύτερη διαφορά του όμως είναι στα Strava Live Segments !!! μέσω του σάιτ της Polar flow μπορείς να συνδέσεις το Strava σου και να περάσεις τα Segments στα οποία σε ενδιαφέρουν  στην προπόνηση σου. Το Polar m460 τα αποθηκεύει και σε ενημερώνει πριν αρχίσει το Segment, όταν τελειώσει , αλλά και την κατάταξη σου !!! και όλα αυτά χωρίς να χρειάζεται να συνδεθείς εκείνη την ώρα…

6) Τέλος το πολύ πρακτικό λαμπάκι ασφαλείας βρίσκεται και σε αυτό το μοντέλο για να σε προστατεύει αν σε πιάσει νύχτα στη βόλτα σου ενώ στη συσκευασία παραλαμβάνεις πλέον το νέο κάρδιο-πομπό Η10 ο οποίος είναι ακόμα καλύτερος από τους ήδη κορυφαίους προκατόχους του!