Ένας από τους λόγους που η Πάρος είναι ένας τόσο δημοφιλής προορισμός, είναι τα ξενοδοχεία στην Πάρο. Η διαμονή στην Πάρο δεν θα σας απογοητεύσει, καθώς στο νησί μπορείτε να βρείτε ξενοδοχεία για κάθε γούστο. Ας δούμε, λοιπόν, τις καλύτερες επιλογές!


Πολλά ξενοδοχεία στην Πάρο βρίσκονται στο κέντρο της Παροικίας και σε μερικές από τις πιο όμορφες παραλίες της Πάρου που βρίσκονται στην περιοχή, όπως ο Κριός και ο Παράσπορος. Η διαμονή στην  Παροικία είναι η ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να μένουν κοντά στο λιμάνι και σε μερικές από τις καλύτερες παραλίες στην Πάρο!


Η Νάουσσα, το επίκεντρο της νυχτερινής ζωής στην Πάρο, θα σας εκπλήξει με τα ξενοδοχεία της. Μπορείτε να βρείτε διάφορα είδη ξενοδοχείων, από οικογενειακά διαμερίσματα, μέχρι πολυτελή ξενοδοχεία spa, που θα ικανοποιήσουν όλες σας τις ανάγκες. Αν αναζητάτε παραθαλάσσια ξενοδοχεία στην Πάρο, τότε παραλίες όπως η Σάντα Μαρία, το Μοναστήρι και οι Κολυμπήθρες είναι εξαιρετικές επιλογές.


Γι’ αυτούς που έχουν ανάγκη από ξεκούραση και χαλάρωση, αποφεύγοντας τα πλήθη, τα ξενοδοχεία στη δυτική πλευρά της Πάρου είναι, οπωσδήποτε, η καλύτερη επιλογή! Οι παραλίες σ’ αυτή την πλευρά του νησιού προσφέρονται για να συνδυάσετε τη διαμονή στην Πάρο με θάλασσα και χαλάρωση.