Βιολογικό Μείγμα Πρωτεϊνών BLEND 500γρ Greatfood

Κεντρική φωτογραφία / logo επιχείρησης Βιολογικό Μείγμα Πρωτεϊνών BLEND 500γρ Φωτογραφία επιχείρησης Βιολογικό Μείγμα Πρωτεϊνών BLEND 500γρ Προηγούμενο Επόμενο
Το ΜΕΙΓΜΑ BLEND ΠΡΩΤΕΪΝΩΝ συνδυάζει την υψηλή περιεκτικότητα των πρωτεΐνων του αρακά ,καφέ ρυζιού και κάνναβης.. Η multi BLEND ΠΡΩΤΕΪΝΗ είναι μία πολύτιμη πηγή φυτικών πρωτεϊνών, μετάλλων, ωμέγα-3 και ω-6 λιπαρών οξέων. Περιέχει 70% πρωτεΐνη υψηλής βιολογικής αξίας με τα 9 απαραίτητα αμινοξέα. Επίσης, προσφέρει στον οργανισμό σίδηρο και μαγνήσιο. Όλα αυτά τα θρεπτικά συστατικά σε συνδυασμό με την πούδρα ινδικής καρύδας και την βανίλια Μαδαγασκάρης προσδίδουν μια υπέροχη επίγευση σε κάθε γευστικό συνδυασμό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ένα πλούσιο πρωινό αλλά και μετά από μια έντονη προπόνηση καθώς περιέχει πολύ μεγάλο ποσοστό πρωτεΐνης. Ιδανική για όσους θέλουν να τονώσουν το μυϊκό τους ιστό και να αυξήσουν την μυϊκή τους μάζα ταυτόχρονα όμως βοηθά στην ανάκτηση του σώματος από τον αθλητισμό ή την ασθένεια για αυτό τον λόγο συνιστάτε και σε ηλικιωμένους μετά από επεμβάσεις η την πρόληψη για ραβδομυόλυση.

Terms of Purchase and Returns

Η παραγγελλία θα παραδοθεί εντός 3 ημερών στη διεύθυνση την οποία θα ορίσετε κατά την υποβολή της. Τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον πελάτη και καθορίζονται κατά τη διαδικασία παραγγελίας.